Bursa En Yakın Beyaz Eşya Tamir Servisi

İnsanların yaşamlarında işlerini kolaylaştırıp hızlandıran birçok makine vardır. Bu makineler bir süre sonra gaz kaçağı, elektrikte arıza kaynaklı sorunlar, motorun arıza yapması, yedek parça eksikliği vb. sorunlar çıkarabilir. Beyaz eşyalarınızda bu tarz sorunlarla karşı karşıya kaldığınız zaman en yakınınızdaki beyaz eşya teknik servisine uygulamamız sayesinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Deneyimli ustalarımız garantisi önemli olmaksızın bütün beyaz eşyalarınızın arızalarını titizlikle tamir edebilmektedir. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda veya beyaz eşya servisi numarası aradığınız zaman çağrı merkezimize bağlanarak müşteri temsilcilerimizle rahatlıkla görüşme sağlayabilirsiniz.

Bursa'nın her yerinde deneyimli beyaz eşya tamircilerimizin yardımı ile beyaz eşyaların bakım ve onarım işlemlerini hızlı bir şekilde yaptırabilirsiniz. Bursa beyaz eşya tamir servisi ile buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu ve şofben gibi tüm cihazlarda sorunsuz çalışma desteği alabilirsiniz. Sektörün içinden yetişmiş deneyimli tamirciler Bursa beyaz eşya teknik servisi ile size hizmet vermektedir. Her evde bulunan bu eşyaların bakım, onarım, arıza tespiti, yedek parça parça temini usta beyaz eşya tamircilerimiz sayesinde çözüme kavuşur. Yaşam kalitenizi en üst seviyede tutmak ve hayatınızı daha konforlu bir şekilde devam ettirebilmek için ihtiyaç duyduğunuz beyaz eşya özel servisi hizmetlerine web sitemiz üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Bursa Buzdolabı Özel Servisi

Buzdolabı, her evin en önemli ihtiyaçlarından biridir. Beyaz eşya denilince akla ilk gelen eşyalardan buzdolabının kusursuz bir şekilde çalışması, gıdaların kalitesi ve insan sağlığı için büyük bir önem taşır. Bu nedenle buzdolabında yaşanan sorunlarda profesyonel ustalardan çözüm almak önemlidir. Buzdolabının sessiz şekilde çalışması, kaliteli biçimde soğutması ve elektrik motorunda herhangi bir sıkıntı yaşamaması gerekir. Bu sorunlarla karşı karşıya kalındığı zaman Bursa buzdolabı tamir servisi sayesinde arıza tespiti yaptırıp gerekli olan hizmeti alabilirsiniz. Buzdolabı tamircisinden destek alarak buzdolabında meydana gelen bütün sorunlarda anında profesyonel çözümlere ulaşabilirsiniz.

Buzdolabınız çeşitli sebeplerden dolayı normalden çok daha gürültülü çalışabilir veya zaman zaman motor kesilmesinden dolayı soğutması yetersiz kalabilir. Buzdolabı soğutma sisteminin yeterli olmaması veya gürültülü çalışması gibi sorunlar sıklıkla karşılaşılan sorunlardır. Bunun dışında buzdolabında görülen en yaygın problemler arasında şunlar öne çıkar:

  1. Buzdolabının alt tarafının soğutup üst tarafının soğutmaması
  2. Buzdolabı kapı contalarının arızası
  3. Buzdolabı kapılarının tam kapanmaması
  4. Buzdolabından su sızması
  5. Buzdolabı kapı çevresinde yoğunlaşma
  6. Buzdolabı arıza ikaz lambasının yanması ve ses çıkması

Bursa buzdolabı tamir servisi sayesinde bu tür sorunlar yaşandığınızda kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz. Web sitemiz sayesinde zahmet çekmeden ve yaşam kalitenizi düşürmeden buzdolabını tamir ettirebilmek için gerekli ilk adımı atmış olacaksınız. Buzdolabında rastlanan sorunları buzdolabı teknik servisi ile üstesinden gelebilirsiniz.

Bursa Çamaşır Makinesi Teknik Servisi

Profesyonel beyaz eşya tamir servisi sunan ustalarımızdan yardım alarak çamaşır makinenizde oluşan arızaları kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz. Günümüzde her evde yer alan ve yaşam kalitesini arttırmada en önemli makinelerden biri olarak görülen çamaşır makinelerinde yaşanan arızaların büyük çoğunluğu şunlardır:

  1. Çamaşır makinesine su dolar dolmaz suyu boşaltması
  2. Çamaşır makinesinin çok gürültülü çalışması
  3. Çamaşır makinesinin aşırı titreşim yapması ve hareket etmesi
  4. Çamaşır makinesinin su almama sorunu
  5. Çamaşır makinesinin çamaşırları sıkmaması
  6. Deterjan çekmecesinde aşırı köpük oluşması
  7. Çamaşır makinesinin hortumlarının kopması
  8. Anakart arızası

Bu tür arızalarda profesyonel Bursa çamaşır makinesi tamir servisini çağırarak arızanın çözümü için destek alabilirsiniz. Çamaşır makinelerinin kusursuz çalışması için belirli aralıklarla bakımlarının yapılması gerekmektedir. Çamaşır makinesi teknik servisinde yapılan bakımlarda; çamaşır makinenizin en önemli parçaların düzenli çalışması, eksik parçaların temini sağlandığında çamaşırlarınızın daha temiz bir şekilde yıkanması sağlanır.

Çamaşır makinelerinin sık sık meydana getirdiği bu sorunların çözümünde işinde deneyimli ustalardan destek alınması önemlidir. Birinci sınıf kalitedeki yedek parça veya orijinal parça desteği sayesinde çamaşır makinesinin ilk günkü gibi çalışması mümkün hale gelir. Çamaşır makinesi teknik servisi arayanlar için deneyimli ve yetenekli ustalara web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bursa Bulaşık Makinesi Teknik Servisi

Bulaşık makinesinin arıza tespit, bakım ve onarım çalışmalarında Bursa bulaşık makinesi tamir servisi desteği alınmalıdır. Deneyimli ustalardan oluşan bu servislerde sunulan hizmet her zaman müşteri memnuniyeti odaklı olduğu için bulaşık makinesinin markası, modeli veya garantisi fark etmeksizin istenen sonuçlara ulaşılabilirsiniz. Günümüzde hemen hemen her evde bulunan ve yaşam kalitesini artıran bulaşık makinesi arızalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Bulaşık makinesinin su almaması
  2. Bulaşık makinesi hortumlarının patlaması
  3. Bulaşık makinesinin açılmasına rağmen program başlatmaması
  4. Bulaşık makinesinin yeterince temiz yıkamaması
  5. Bulaşık makinesinin gürültülü çalışması
  6. Bulaşık makinesi arıza ışıklarının yanması

Bulaşık makinesi arızaları çözümünde tecrübeli ustalardan oluşan bulaşık makinesi servisi ile en etkili sonuçları elde edebilirsiniz. Bulaşık makinesinin belirli aralıklarla bakımlarının yapılması gerekmektedir. Bu bakımlar bulaşık makinesi teknik servisi sayesinde kısa zamanda ve ustalıkla yapılır. Bulaşık makinesinden yüksek ses gelmesi daha büyük ve masraflı arıza durumlarının habercisi olabilir. Bu nedenle bulaşık makinesinin çalışması ile ilgili problem yaşayanların bir an önce yetkili servis olan bulaşık makinesi teknik servisine ulaşması gerekmektedir.

Bursa Şofben Tamir Servisi

Elektrikli şofbenler, insan hayatını kolaylaştıran beyaz eşyalar arasında büyük yere sahiptir. Şofbenler, her evde önemli bir görev üstlenen beyaz eşyalar arasında yer alır ve bu nedenle eksikliği hemen hissedilir. Şofbenlerin işleyişinde bir takım sorunlar yaşanabilir. Bu sorunların en önemli sebeplerinin başında düzenli olarak bakımının yapılmaması veya kullanım talimatına uygun kullanılmaması gelmektedir. Şofben kullananların en sık şikayet ettiği arızaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Şofbenin suyu ısıtmaması
  2. Şofben su basıncının yetersiz olması
  3. Şofbenin aşırı gürültülü çalışması
  4. Şofbenin açık olmasına rağmen çalışmaması
  5. Şofbenden su damlaması
  6. Şofbenin elektrik kaçırması
  7. Şofbenin rezidans ve termostat arızaları

Daha kaliteli ve rahat bir yaşam sürebilmek için şofben arızalarında uzman şofben tamir servisinden yararlanmanız tavsiye edilir. Elektrikli şofben arızalarının tespit ve onarım işlemleri için deneyimli şofben tamircisi veya şofben teknik servisine web sitemizden ulaşabilir ve bu arızaların deneyimli tamirciler ile üstesinden gelebilirsiniz.

Derin Dondurucularda Yaşanan Teknik Arızalar

Derin dondurucu, gıdaların bozulmadan taze kalmasını sağlayan, besin değerlerini koruyan ve uzun süre saklama avantajı sunan beyaz eşyadır. Derin dondurucuda yaşanan sorunlar birtakım hasarlara yol açabilir. Bu hasarları derin dondurucu tamircisi yardımıyla kolaylıkla çözebilirsiniz. Derin dondurucularda denk gelinen arızalardan bazıları şunlardır:

  1. Derin dondurucuda aşırı ısınma
  2. Derin dondurucunun soğutmaması
  3. Derin dondurucunun koku yapması
  4. Derin Dondurucunun ses yapması.

Derin dondurucunuz bu arızaların herhangi birinden veya başka bir arızadan sorun yaratmaya başladığında Bursa derin dondurucu servisi ile iletişime geçebilirsiniz. İşinde usta yetkili servis tamircileri sayesinde derin dondurucularınız eskisinden çok daha iyi çalışabilir. Derin dondurucu tamircileri sayesinde gıdalarınız eski tadına ulaşacaktır.

Bursa Çamaşır Kurutma Makinesi Özel Servisi

Beyaz eşya teknik servisinde Çamaşır Kurutma Makinesi önemli bir yere sahiptir. Her evde bulunmamasına karşın günümüzde bir çok evde bulunan Çamaşır kurutma makinesi özellikle bebek veya küçük çocuğa sahip aileler tarafından tercih edilir. Çetin kış günlerinde çamaşırların kuruması zordur. Özellikle çalışan ailelerin pratik olması sebebiyle tercih ettiği kurutma makinesi bazı arızalar yaratabilir. Bu arızalar kurutma makinesi teknik servisi sayesinde hızlı ve profesyonel çözüme ulaştırılır. Çamaşır kurutma makinesinde denk gelinen bazı arızalar:

  1. Kurutma sonunda çamaşırlar nemli çıkması
  2. Programın nedensiz olarak yarıda kesilmesi
  3. Kurutma makinesinin içindeki aydınlatma yanmaması. (Lambalı modellerde)
  4. Filtre temizleme uyarı sembolü yanıp sönmesi
  5. Yükleme kapağından su akması

Çamaşır kurutma makinenizde bu arızalardan herhangi bir sorun ile karşılaştığınız durumlarda çamaşır kurutma makinesi tamircisi ile arızaları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bursa Çamaşır kurutma makinesi servisi sayesinde ustalıkla şu servisleri de alabilirsiniz: Lif filtresini temizleme, sensörlerin temizlenmesi, su tankının boşaltılması, evaporatörün temizlenmesi.

Küçük Ev Aleti Tamircisi

Yaşamımızı kolaylaştırmada küçük ev aletleri büyük bir yere sahiptir. Küçük ev aletleri denilince akla su ısıtıcısı, elektrikli süpürge, kahve makinesi, ütü, ekmek kızartma makinesi, saç kurutma makinesi ve aspiratörler gelmektedir. Beyaz eşyaların yanı sıra küçük ev aletlerinde de arızalar oluşabilir. Küçük ev aletlerinde oluşan arızaları Bursa küçük ev aletleri tamircisi veya başka bir değiş ile elektrikli eşya tamircisi profesyonel bir şekilde onarır. Küçük ev aletlerinde sıklıkla karşılaşan arızaları şöyle sıralayabiliriz:

  1. Elektrik kaçırması
  2. Lambasının yanması fakat çalışmaması
  3. Çalışırken aniden durması

Bu arızaların küçük ev aletleri servisi tarafından onarılmaması önemli can ve mal kayıplarına sebep olur. Elektrik arızaları yaşadığınızda mutlaka küçük ev aletleri servisine başvurmalısınız. Web sitemiz üzerinden küçük ev aletleri servisine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Beyaz Eşya Teknik Arızaları

Her beyaz eşyanın firması, yedek parçası, tamir fiyatları, arıza işaretleri, garanti süreleri farklılık gösterir. Beyaz eşyalar her ne kadar kendi içerlerinde farklı şekilde çalışma şekilleri gösterseler de arızaları benzerlik göstermektedir. Bu arızaların başında beyaz eşya hataları gelir. En çok aranan ‘çok ısınıyor’ sorununu beyaz eşya teknik servisi ile çözebilirsiniz. Arızanın neyden kaynaklı olduğunu Bursa beyaz eşya tamircisi müşteri hizmetleri ile belirleyip en kısa sürede onarabilirsiniz. Bursa Beyaz eşya teknik servisi çağrı merkezlerine en çok sorulan sorular değerlendirildiğinde sıklıkla karşılaşılan arızaları şöyle derledik; gaz kaçağı, kart tamiri, anakart tamiri, elektronik kart tamiri.

Arızalar için ‘tamir edilebilir mi’ sorusu arıza bildirimi ile size en yakın yetkili servisler tarafından yanıtlanabilmektedir. Tabii ki her arızanın ücreti ve hizmet veren yetkili bayileri farklılık gösterir. Günümüzde sık sık beyaz eşya hataları ile karşı karşıya kalınır. Bu hatalar beyaz eşya teknik servisi ile onarılır.

Beyaz Eşya Teknik Servisinin Arızalarını Onardığı Markalar

Bütçe dostu fiyat seçenekleri ile beyaz eşya arıza tespit, bakım ve onarım hizmetleri almak isteyenler için en deneyimli ustalar uygulamamızda yer almaktadır. İnternet üzerinden yaşadığınız beyaz eşya sorunlarına kısa sürede çözüm bulmak istiyorsanız uygulamamızı tercih ederek tecrübeli beyaz eşya tamircisinden yardım alabilirsiniz. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren ve kaliteli hizmet anlayışını benimseyen beyaz eşya özel servisi aşağıda listelenen markaları tamir eder:

Arçelik, Altus, Uğur, Samsung, Siemens, Whırlpool, Beko, Philips, Bosch, Lg, Sharp, Profilo, Regal, Ariston, Seg, Vestel, Teka, Flavel, Liebherr, Dijitsu, İndesit, Hoover, Simtel, Daewoo, Gagano, Electrolux, Keysmart, Aeg.

Bursa, Beyaz Eşya Servisi Hizmeti Verilen Mahalle ve Bölgeler
Nilüfer: Alaaddinbey, Ürünlü, 19 Mayıs, 23 Nisan, Altınşehir, Ataevler, Barış, Cumhuriyet, Fethiye, Ahmet Yesevi, Balat, Balatosb, Beşevler, Çamlıca, Gümüştepe, Çalı, 29 Ekim, Ertuğrul, Özlüce, Yüzüncüyıl, Balkan, Dumlupınar, Görükle, Kurtuluş, 30 Ağustos Zafer, Hasanağa, Hasanağa Osb, Kayapa, Kızılcıklı, Tahtalı, Yaylacık, Esentepe, İhsaniye, Karaman, Akçalar, Büyükbalıklı, Doğanköy, Gökçe, Gölyazı, İrfaniye, Konaklı, Yolçatı, Konak, Kültür, Odunluk, Atlas, Ayvaköy, Badırga, Başköy, Çatalağıl, Çaylı, Dağyenice, Fadıllı, Güngören, İnegazi, Kadriye, Karacaoba, Korubaşı, Kuruçeşme, Makşempınarı, Unçukuru, Üçpınar, Minareliçavuş Bursa Osb, Minareliçavuş, Minareliçavuşosb, Fethiyeosb, Işıktepe, Işıktepeosb, Demirci, Üçevler

Osmangazi: Alemdar, Armutköy, Çeltikköy, Çukurcaköy, Gaziakdemir, Mehmet Akif, Sırameşeler, Soğanlı, Yeniceabat, Ahmetpaşa, Aktarhüssam, Altıparmak, Çırpan, Hocahasan, İntizam, Kuruçeşme, Selimiye, Şehabettinpaşa, Yahşibey, Bağlarbaşı, Atıcılar, Bahar, Gülbahçe, Kemerçeşme, Koğukçınar, Namık Kemal, Selamet, Zafer, Altınova, Başaran, Küçükbalıklı, Veysel Karani, Yeşilova, Alacamescit, Ebu Ishak, Reyhan, Şehreküstü, Tuzpazarı, Çekirge, Kükürtlü, Demirtaş Barbaros, Demirtaş Cumhuriyet, Demirtaş Dumlupınar, Demirtaş Sakarya, Demirtaş Dumlupınarosb, Akpınar, Emek Adnan Menderes, Emek Fatih Sultan Mehmet, Emek Zekai Gümüşdiş, Geçit, Nilüferköy, Hamitler, Yenibağlar, Yenikent, Alaaddin, Alacahırka, Alipaşa, Demirkapı, Hamzabey, İvazpaşa, Kavaklı, Kocanaip, Mollafenari, Mollagürani, Muradiye, Osmangazi, Pınarbaşı, Tahtakale, Dikkaldırım, Doburca, Hüdavendigar, Adalet, Hürriyet, İstiklal, Soğukkuyu, Yenikaraman, Çiftehavuzlar, Çirişhane, Fatih, Küplüpınar, Santral Garaj, Tuna, Hocaalizade, İbrahimpaşa, Kayıhan, Maksem, Nalbantoğlu, Orhanbey, Ahmetbey, Aksungur, Avdancık, Bağlı, Büyükdeliller, Çağlayan, Çaybaşı, Dağakça, Doğancı, Dürdane, Gökçeören, Gündoğdu, Güneybayır, Güneybudaklar, Hüseyinalan, İnkaya, Karabalçık, Karaislah, Kirazlı, Küçükdeliller, Mürseller, Seç, Seferışıklar, Selçukgazi, Soğukpınar, Süleymaniye, Tuzaklı, Uluçam, Yiğitali, Ovaakça Çeşmebaşı, Ovaakça Eğitim, Ovaakça Merkez, Ovaakça Santral, Alaşarköy, Doğanevler, İsmetiye, Panayır, Demirtaşpaşa, Doğanbey, Elmasbahçeler, Hacı Ilyas, Kırcaali, Kiremitçi, Sakarya, Tayakadın, Ulu, Dereçavuşköy, Güneştepe, Yunuseli

Yıldırım: Arabayatağı, Çınarönü, Demetevler, Hacivat, İsabey, Mevlana, Şirinevler, Ulus, Vakıf, Yavuzselım, 152evler, Baruthane, Beyazıt, Değirmenlikızık, Eğitim, Mehmetakifersoy, Şükraniye, Yeşilyayla, Akçağlayan, Davutkadı, Maltepe, Musababa, Piremir, Sıracevizler, Yediselviler, Zümrütevler, Anadolu, Duaçınarı, Kazım Karabekir, Millet, Samanlı, Vatan, Yunusemre, 75. yıl, Bağlaraltı, Cumalıkızık, Değirmenönü, Erikli, Esenevler, Fidyekızık, Hamamlıkızık, Karapınar, Yiğitler, Balaban, Ertuğrulgazi, Güllük, Kaplıkaya, Mimarsinan, Ortabağlar, Selçukbey, Siteler, Zeyniler, Emirsultan, Hocataşkın, Karaağaç, Karamazak, Kurtoğlu, Meydancık, Mollaarap, Namazgah, Teferrüç, Umurbey, Yenımahalle, Yeşil, Davutdede, Hacıseyfettin, Selimzade, Sinandede, Yıldırım